2010-05-04

Herbas - AviaSG

„Herbas“ – „AviaSG“ 3:1
 naujokai “aviatoriai” neatsilaikė prieš SFL senbuvį FK”Herbą”. Nors šiems pirmiems pavyko įsiveržti į priekį, įgytas pranašumas panaikintas dar pirmame kėlinyje, o antrajame neturėjo priešnuodžių prieš sėkmingą “Herbo” žaidimą. Laimėjusiųjų ekipos prezidentas L.Bakūnas kaip pergalės priežastį įvardijo gerą žaidimą aikštės centre, kamuolio kontrolę, ypač antroje rungtynių pusėje. 
“Žaidžiame jau ketvirtą sezoną didelėje aikštėje, ir rungtyniaujant prieš juos (Avia SG) tai jautėsi. Jiems trūko šiek tiek susižaidimo, emocinio stabilumo“, - pažymėjo „Herbo“ vadovas. Apie priešininkus atsiliepė teigiamai, jo manymu, tai kietoką žaidimą propaguojanti ekipa, kuri su laiku gali demonstruoti išties gerą, pergalingą žaidimą.       
 „Avia SG“ ekipos vadovas Vytis Šulinskas pabrėžė, jog esminė pralaimėjimo priežastis – fizinės ištvermės trūkumas bei trumpas atsarginių žaidėjų suolelis, tiksliau sakant, jo nebuvimas per rungtynes, nes į varžybas ir tesusirinko vienuoliktukas. Šios priežastys ypač jautėsi antrajame kėlinyje, kuomet rungtyniaujant be keitimo, jaunesni priešininkai pranoko fizine ištverme ir dėl to įgytą persvarą pavertė įvarčiais.