2010-10-15

AviaSG - Internacionalas

AviaSG – Internacionalas
Sekmadienis 14.00. Bukiškių naujasis.
AviaSG su Interiu žaidė tris susitikimus. Vieną - pavasarį ir du - žiemą mažąjį futbolą. Vieną iš tų dviejų laimėjo Internacionalas, kiti visi baigėsi lygiomis.
Ką gi – dabar galbūt atėjo ir „olandų“ eilė. Juo labiau, kad pasivyti tarptautininkų klubą jiems tikrai knieti. Kaip neknietės, kai varžovus skiria trys taškai, o AviaSG yra tvirtesnė, nei pavasarinė ekipa.
Tačiau Internacionalo vadovas Karstenas Madsenas po pastarą kartą žaistų rungtynių, kur Interis 3:0 nugalėjo Peruno, tvirtino, kad jo komanda į pirmenybių pabaigą pagaliau surado savo žaidimą. Iržadėjo per tris likusius turus pergalių daugiau nei pralaimėjimų. Matyt AviaSG jis neįsivaizdavo, kaip tą mažumą, kuriai Internacionalas gali nusileisti.
Juo labiau, kad Interis šį kartą neturi diskvalifikuotų. O tai atsitinka tikrai ne kas turą...
AviaSG šiuo pasigirti negali. Jai teks verstis be savo vadovo Vyčio Šulinsko.


AviaSG – Internacionalas 2:3
Skaitėte ką rašiau rungtynių anonse? Kad šiame mače kova bus tikrai vyriška? Dešimt komandų žaidėjų susirinktų geltonų kortelių apie tai byloja.
Neslepia to ir „olandų“ vadovas Mantas Žemaitis.
„Rungtynės buvo šiurkštokos, 10 kortelių aiškiai byloja apie aikštėje vykusią kovą....
Šių rungtynių žaisti negalėjo kitas AviaSG vadovas Vytis Šulinskas. Atrodytų jo ir trūko. „Olandų“ rungtyniauti susirinko tik 10.
„Šį sekmadienį, deja, tik 10 žaidejų surinkome. Iš kurių – du vartininkai. Vienam jų teko žaisti aikštėje. – pasakojo Mantas. - Priešininkų buvo aikštėje vienu daugiau, jie turėjo ir keitimą. Tas matėsi aikštėje, nes jie kontroliavo kamuolį daugiau laiko negu mes.“
„Rezultatui tapus 3:0, Interis patikėjo pergale už ką vos buvo nenubausti, - tęsė „olandas“. - Įspūdingi mūsų du įvarčiai privertė juos atsakingiau pažiūrėti į  dešimtį mūsų vyrų. Sveikinu juos su parodytu charakteriu, o varžovus - su 3-imis taškais, - baigė “AviaSG” vadovas.
Pirmą kėlinį „olandai“ ilgą laiką laikėsi. Jau artėjant pertraukai Internacionalas įmušė du įvarčius.
Antrą kėlinį Interio vadovas realizavo 11 m baudinį ir atrodė, kad Interio 3 taškai jau kišenėj. Tiesa AviaSG vis dėl to pabandė į tą kišenę įkišti ranką. Vis dėl to nė taško „olandai“ iš šio mačo neištraukė. Nors 85 min. sušvelninę santykį iki minimumo pagarbos už nenuolaidumą nusipelnė