2010-06-04

Renne - AviaSG

Renne – AviaSG 
Sekmadienis 16.00. Bukiškis.

AviaSG, pasižiūrėjus į  jų Facebooko puslapį, atrodo iki šiol švenčia savo vienintelę pergalę, nutikusią aną savaitgalį. Bet gal neužsišvęs. Tik pasikels sau apetitą rungtynėms prieš Renne. 
Tiesa, šeimininkų komandos vadovas Tomas Gruodis neatrodo išsigandęs pakilios būsimųjų  varžovų nuotaikos. Jis tiesiog nieko apie AviaSG nežino. 
„Su šiais varžovais nežaidėme, tai nieko negaliu apie juos pasakyt. Nei karto jų nemačiau,“  – tvirtino jis. 
„Mes šiandien nugalėjome draugiškose rungtynėse Peruno 8:2. Tad nusiteikę esame neblogai, - pasakojo Tomas, - Visi nusiteikę žaisti. Ne tiek svarbu: laimėti ar pralaimėti, svarbiau sužaisti garbingai. Stengsimės ir disciplinuotis. Šiaip mūsų komanda mėgsta parėkauti aikštėje. Bandysim kiek susivaldyti.“ 
Bet vis dėl to ne viskas taip šaunu Renne karalijoje. 
„Deja mūsų pagrindiniai gynėjai savaitgaliui išplaukia su baidarėmis, - sakė jis (ar nepaprašius iš olandų kokios dovanėlės už varžovų strateginių paslapčių išgavimą? – aut. pats.) - Tai nėra gerai. Bet manau, atrasime kas juos pakeis ir pasistengs sužaisti ne blogiau.“
Komandas šiuo metu skiria vienas taškas.


Renne – AviaSG 1:0.

Rungtynės buvo gana atkaklios ir abi komandos progų įvarčiams susikūrė. Bet viską lėmė vienintelis įvartis, kurį olandai įsimušė patys sau.
 „Įvartį įsimušė jie patys. Mūsų puolėjas bėgo link vartų ir mušė į juos. Kamuolys pataikė į priešininkų gynėją, jis bandydamas išmušti už aikštės ribų, nukreipė kamuolį į vartus,“ – pasakojo apie šiek tiek kuriozinį įvartį Renne vadovas Tomas Gruodis.
„Turėjome daug progų, kurių mes visiškai neišnaudojome. Buvo virpstas, buvo puolėjo išbėgimas vienas prieš vieną ir panašiai, – tikino Renne vadovas, nors pripažino, kad ir varžovai galėjo pakreipti rungtynių eigą sau naudingiau. – Jie irgi turėjo progų, kurių jiems nepavyko išnaudoti.“
Tad AviaSG nepavyko pasikeisti su varžovais vietomis. Iki šiol vienu tašku olandus lenkusi Renne atsitolino nuo pastarųjų taškais.