2010-05-14

Extra - AviaSG

Extra – AviaSG 
Sekmadienis 18.00. Kalnų parkas.   

Pasak varžovų atsiliepimų, AviaSG komanda puikiai gali konkuruoti su Internacionalu dėl šiurkščiausios diviziono komandos vardo. Po antrojo turo rungtynių su Orša, savo Facebooko puslapyje olandai džiūgavo, kad pagaliau per rungtynes negavo raudonos kortelės. Tad antrą turą prieš Internacionalą žaidusios Extros žaidėjų kojų laukia dar vienas pavojingas išbandymas. Tie žaidėjai, kurie abu šiuos turus nepatirs traumų, galės save prilyginti vos ne karo veteranams. Nors AviaSG teoriškai ir galėtų susirinkti pilna sudėtimi – diskvalifikuotų sekmadienio rungtynėms žaidėjų nėra, tačiau praktiškai jai teks verstis be traumą rungiantis su Orša patyrusio vartininko. 
Olandai kol kas dar neiškovojo taškų, Extra vienerias iš dviejų rungtynių sužaidė lygiosiomis.Tarpusavyje komandos sužaidė dvejas 7x7 rungtynės šią žiemą Umbro taurėje. Abejose triumfavo Extra.     


Extra – AviaSG 5:3   

Permainingas rungtynes laimėjo Extra. Pirmi praleidę du įvarčius aviatoriai ne tik sulyginti, bet ir persverti rezultatą. Vis dėl to rungtynių pabaigą Extra sužaidė kur kas geriau. Įmušusi dar tris įvarčius ji paliko olandus trijų neiškovojusių taškų autsaiderių grupėje. 
„Trečiosioms mūsų rungtynėms buvome pilno ryžto iškovoti pirmuosius taškus čempionate, - pasakojo vienas AviaSG vadovų Mantas. - Komanda po dviejų nesėkmingų pirmųjų turų padarė išvadas, pradėjo atsakingai rinktis ir nusistovėjo pagrindinė sudėtis.“ 
„Tačiau emocijos geros, nes komanda pagaliau pradėjo mušti įvarčius ir paneigė mitą apie mus, kaip apie vieną šiurkščiausių komandų, - Mantas nebuvo labai nusivylęs rungtynėmis, - Nebuvo gauta nei viena kortelėm ir pagal pirmus tris turus galiu drąsiai teigti, kad esame viena korektiškiausių ir Fair Play principus gerbiančių komandų.“