2010-10-01

AviaSG - ZPL

AviaSG – ZPL
Sekmadienis 17.00. Bukiškis.
Nepavydžiu aš AviaSG. Po to kai ZPL prarado taškus, jie tikrai turėtų pykti. Gal ant varžovų, gal ant teisėjo, bet tikrai – ir ant savęs. O kai pyksti ant savęs, stengiesi pasitaisyti. Ir taisysis ZPLas per rungtynes su “olandais”.
Kurie, beje, iki šiol euforijoje po triuškinančios pergalės prieš Peruno. Jei  ta euforija jiems nepakenks, o padės, gali būti gana įdomios rungtynės. Neprimenančios pirmojo rato šių komandų dvikovos, kurią ZPL laimėjo ganėtinai lengvai.
“Atvažiuoja pas mus žaisti turnyrinės lentelės lyderis. Todėl ir patyrus mums pralaimėjimą, nebūtų
jokia sensacija. Tiesiog pralosštume aukščiau stovinčiai komandai, - AviaSG vadovas Mantas Žemaitis pirmiausia apsidraudė.
“Tačiau mūsų komanda nebebus ta, kuri žaidė pirmajame rate, kai rimčiau pasipriešinti ZPLams nesugebėjome, - kapituliuoti prieš mačą “olandas” nesiruošė. - Šį kartą žadame jei ne pergalę, tai pilnavertę kovą iki galutinio švilpuko.
Jei AviaSG pavyks įgyvendinti šiuos savo vadovo žodžius, tai iš tiesų reikš, kad AviaSG verta aukštesnės vietos, nei ji yra.


AviaSG – ZPL 2:5
AviaSG nenušlavė ZPLo. Pralaimėjo. Tiesa ne tokiu rezultatu, kuris būtų buvęs gėdingas. Nors pirmą kėlinį, atrodė, gali būti visaip. Labai greitai ZPLas įmušė du įvarčius, po kiek laiko – trečią.
„Žadėję kovoti iki galo savo pažadą įvykdėme, tačiau priešininkai buvo stipresni ir pelnytai nugalėjo, - guodėsi AviaSG vadovas Mantas Žemaitis.
„Užsiregistravo 16 zmonių, tačiau į rungtynes atvyko 12, - pasakojo jis organizacines “olandų” bėdas. – vėliau vienam gavus traumą, likome be keitimų, kai tuo tarpu priešininkai keitėsi kaip per ledo ritulio rungtynes. Todėl turiu priekaištų kai kuriems komandos nariams dėl jų požiūrio į rinkimąsi rungtynėms.
Tačiau tai - kiekvieno asmeninis reikalas, juk neįsakysi...“
„Rungtynės vyko sklandžiai, be didesniu konfliktų ir nesusipratimų, priešininkai turėjo daugiau progų pasižymėti, tačiau ir mūsų komanda turėjo  puikių progų. Ypač antrajame kėlinyje,“ – trumpai apibendrino dvikovą Mantas.
Antrą kėlinį rungtynės, sprendžiant iš rezultato, vyko iš tiesų apylygiai. Tiesa pagrindinė mačo įtampa, ZPLui užtikrintai pirmaujant, jau buvo tikrai atslūgusi.

„Noriu padėkoti dvylikai savo komandos narių ir sirgaliams, pagirti labai gerai teisėjavusį teiseją ir pasveikinti priešininkus su eiline pergale,“ – baigė jis.
Laimėtojams tris įvarčius pelnė Artur Martinkevič.