2010-09-17

Kiemas-Audra - AviaSG

Kiemas-Audra – AviaSG
Sekmadienis 15.00. Žalgirio Bazė.
„Olandai“ antrą ratą žaidžia geriau, negu pirmą. Jau per keturis pirmuosius turus jie surinko taškų daugiau, negu per visą ratą pavasarį. Dabar jų pribijoti vertėtų ne vienai viršutinės turnyro lentelės pusės komandai.
Kita vertus, Kiemas-Audra per tą antrą ratą atsiplėšė nuo persekiotojų. Nors iki lyderio ZPLo antrą vietą užimantį Kiemą skiria nemaža praraja, atrodo, jog ši ekipa yra gana stabili ir turi išskirtinius šansus būti „antru po Dievo“ divizione.
Todėl, kad ir kovinga AviaSG, vargu ar pajėgi daug tikėtis iš šių rungtynių. Net to, kad varžovai nesusirinks – nelabai. Kiemas-Audra juk visada turi daug keitimų, ne ką nusileidžiančių pagrindui.
“Nors varžovas ir žemai turnyro lentelėje, nuvertinti jo negalima, nes jis atkakliai žaidžia su visais, - samprotavo Kiemo-Audros vadovas Karolis Astrauskas. - Ne išimtis ir mes. Pirmame rate tik po atkaklios kovos laimėjome.“
Taip. Tą kartą „olandai“ nusileido Kiemui-Audrai tik 0:2.
 „Po trijų turų pertraukos grįžtam į savo aikštę, kur esame pralaimėję vos pirmame ture, - kalbėjo Karolis. - Bus nelengva, bet tikimės, kad pratęsim šią smagią tradiciją.“
AviaSG per šias rungtynės negalės padėti suspenduotasis Paulius Majauskas.


Kiemas-Audra – AviaSG 4:1
„Į rungtynes susirinkę žaidėjai buvo nusiteikę kovai ir pasiruošę atimti taškus iš vieno iš lyderių, - pasakojo apie rungtynes vienas AviaSG vadovas Mantas Žemaitis. - Nuo pirmų minučių prasidėjo kova, tačiau ryškėjo ir šioks toks priešininkų pranašumas - atakavo jie dažniau.Mūsų komandai nesisekė suvaldyti kamuolio aikštės viduryje ir jį sėkmingai perduoti puolėjams. Po kampinio praleidome įvartį, ir komandos dvasia šiek tiek priblėso, o rezultatui greitai tapus 0:2, visi jau laukė pertraukos...“
„Po jos stojom i mūšį su naujomis jėgomis, kamuolį kontroliavome maždaug po lygiai,  tačiau du greiti ir
neatremiami, bei labai gražūs priešininkų įvarčiai palaidojo mūsų viltis iškovoti bent vieną tašką ir rungtynių pabaigoje įmušėme tik paguodos įvartį,“ – tęsė jis.
Kiemo-Audros šį kartą buvo mažiau, nei įprasta. Tai pažymėjo ir komandos vadovas Karolis Astrauskas. - Turbūt pirmą kartą šį sezoną nesusirinkome, turėjome vos porą keitimų. – sakė jis.
„Pirmą kėlinį teko žaisti prieš vėją, didžiąją dalį laiko atsimušinėjom, tačiau varžovai, nors ir turėjo didelę teritorinę persvarą, nesukūrė nė vienos progos ...  O mes sėkmingai kontratakavome, ir mušėm   įvarčius. Antram kėliny buvo lengviau,  varžovai, apart vieno įvarčio, taip ir nesukūrė nieko padoraus. Jie daugiau kalbėjo tarpusavy, negu žaidė. Mes išnaudojom savo progas, ir užtikrintai laimėjom,“ – įvertino Karolis rungtynes.